Quantum Strategy Scan Workshop

Je wilt beter weten wat je van een Quantum Strategy Scan mag verwachten? Hoe wij de grootste en meest fundamentele Kennisbank van Verandering toepassen?
Je wilt anderen motiveren naar een Quantum Strategy Scan te vragen? En als kers op de taart de bestemming van jouw organisatie kennen? Deze workshop voor 4-6 deelnemers mag je niet missen.
Je krijgt een goed inzicht in wat je van een Quantum Strategy Scan mag verwachten.

Gun jezelf en anderen een informatieve en ontspannen middag van 13:15-17:00 u voor het luttele bedrag van € 77 p.p. inclusief drinks. Workshops worden gehouden in Driebergen (Antropia), Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch. Voor data, zie onze agenda.

Voor registratie gebruikt u het contact formulier. Of zendt een email naar marcel@betterdecisioninstitute.com.

 

Management Team Workshop

Creëer synergieën door deelname van uw complete MT aan deze workshop. De workshop draagt bij aan team alignment en het nog beter functioneren van het team en daarmee aan de vitaliteit van uw organisatie. Samen bouwen we het energetische model van uw organisatie en krijgen we de eerste inzichten over het huidige karakter daarvan.
Dieper gravende gedachtewisseling over wat zich in uw organisatie afspeelt is daarvoor nodig. Hoe verhouden de diverse lagen zich tot elkaar en hoe werken deze op elkaar in. Wat voor soort leiders-energie vertegenwoordigt ieder MT-lid.
Nog meer ondersteunt de workshop de transitie bewegingen in uw organisatie die ten dienste staan van toekomstige groei in een duurzame richting.

Het betreft een in-company workshop van een volledig dagdeel, toegespitst op en gehost door uw organisatie.
De kosten voor 3-6 deelnemers bedragen € 550.

Voor registratie gebruikt u het contact formulier.

.