waar u mee geholpen wordt

Onze Quantum Strategy Scan is onze unieke en belangrijkste dienst. Maar wij helpen u ook graag met prevaluatie, cursussen en workshops.

 • Quantum Strategy Scan

  Krijg fundamenteel begrip van de actuele identiteit van uw organisatie en haar perspectief. Strategisch inzicht leidt tot vitaler uitzicht. De benaming ‘Quantum’ duidt op het feit dat de verkregen informatie zijn oorsprong vindt in de onzichtbare energetische voedingsbodem van waaruit ontwikkelingen vorm krijgen. We schetsen niet alleen de situatie in het NU, maar ook welke constellatie van de organisatie tot een veel betere situatie kan leiden en wat daarvoor nodig is. We gaan daarbij zowel breed als diep.

 • prevaluatie

  Ondanks uw intelligentie, kennis, vaardigheden en zorgvuldige afwegingen zijn sommige beslissingen wel eens verkeerd uitgepakt. Vooral in het geval van zeer complexe of volledig nieuwe problemen is wetenschappelijk overtuigend aangetoond dat een goed gebruik van echte intuïtie (iets anders dan gevoel) tot veel betere besluiten leidt. Onze methode maakt gebruik van die onbewuste diepe inzicht-kennis en brengt die naar het bewuste niveau. De vraag waar u mee worstelt wordt binnen enkele dagen beantwoord.

 • cursussen

  Realiseer betere besluiten door gedegen kennis van onze methodologie. U kunt het immers ook zelf leren. In onze onzekere en snel veranderende wereld zijn juiste beslissingen belangrijker dan ooit. In plaats van 'een vis te krijgen' zou u misschien graag willen 'leren vissen'. Wij zullen u graag leren hoe u vissen kunt vangen. Onze alumni zijn enthousiast en hebben ervaren dat de cursussen hun leven verrijken.

Introducties

Voor de meeste van onze activiteiten organiseren we regelmatig informatieve bijeenkomsten en workshops. U krijgt daarmee een goede indruk over wat het u te bieden heeft.

Onze missie

Onze missie

Komen tot nieuwe paradigma’s die ons allen ten goede komen.

Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid heeft onze wereld haar grenzen bereikt. Onze westerse welvaart en rijkdom zijn gebaseerd op paradigma's die in sommige gevallen hun houdbaarheidsdatum hebben bereikt. We erkennen onze menselijke verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor een ​​veilige en rechtvaardige uitgangspositie voor de komende generaties.

Ontmoet ons team

Klik op de foto om naar het profiel te gaan

 • Marcel Dierselhuis

  Marcel Dierselhuis

  Oprichter

 • Paul Lem

  Paul Lem

  Partner

 • Wilma de Bruijn (Eurapco)

  Wilma de Bruijn (Eurapco)

  Lid Comité van Aanbeveling

 • Jenny Elissen (Newgenes)

  Jenny Elissen (Newgenes)

  Lid Comité van Aanbeveling

 • Ron Tolido (Cap Gemini)

  Ron Tolido (Cap Gemini)

  Lid Comité van Aanbeveling

 • Erik Hallers (Sublime)

  Erik Hallers (Sublime)

  Lid Comité van Aanbeveling

 • Herman Wijffels (icon)

  Herman Wijffels (icon)

  Lid Comité van Aanbeveling

Quotes

Uitspraken van ons Comité van Aanbeveling

Recent nieuws

 • ‘there is nothing permanent except CHANGE’ (Heraclitus)

  ‘look deep into NATURE, and you will understand everything better’ (Albert Einstein) Join our innovative way to let CHANGE HELP you finding the best STRATEGIES for your organisation (or part of it). Organisations are living and adaptive systems, operating in their own ecosystem. Lessons from nature are applicable. Organisations can be seen as characteristic energy […]

 • Yijing najaarssymposium

  Yijing symposium 16 november 2019‘Trigrammen en bewegende lijnen in de Yijing’ De beginnende Yijinger, maar ook de meeste gevorderden, beschouwen de teksten die aan de hexagrammen en lijnen gekoppeld worden als de belangrijkste informatiebron voor het duiden van het antwoord. Met name in ons land ontwikkelt zich een cultuur die informatie haalt uit de trigrammen, […]

 • geef verandering vorm

  Yijing (I Tjing) cursus De Verandering de beste cursus voor persoonlijke groei en goede toepassing binnen organisaties en het bedrijfsleven. wie Ben jij iemand die graag nieuwe methoden toepast of een ‘early adaptor’?  Geïnteresseerd in een mogelijk levens-veranderend pad van persoonlijke groei?  Dit is iets voor jou!Wil jij alleen mainstream-methodes toepassen?  Wacht nog drie jaar. […]

 • Een ‘MRI’ scan van jouw organisatie …

  De Quantum Strategy Scan™ geeft zicht op de huidige identiteit en bestemming van een organisatie en de natuurlijke verandermogelijkheden die daarin besloten liggen.

 • Yijing op Inspiratium

  Op 5 april verzorg ik een breakout sessie waarin je de Yijing op een bijzondere manier kunt leren kennen. Tot 15 maart kun je door gebruikmaking van mijn actiecode ANTROPIA2019 €15 besparen bij jouw  aanmelding op www.inspiratium.nl. Kom dan ook naar mijn breakout sessie en maak daarbij kans op aantrekkelijke kortingen op onze unieke Quantum […]

 • Verandering? Maak gebruik van de grootste kennisbank die er is!

  Introductie van een Strategie Scan en deels ook wat u van een Management Team Workshop mag verwachten.

Kom met ons in contact.

Gebruikmaking van dit formulier impliceert dat u Better Decision Institute toestemming geeft uw data in volledige overeenstemming met de per 1 mei 2018 van kracht geworden AVG/GDPR wetgeving alleen voor intern gebruik van Better Decision Institute te registreren.