Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

breakout sessie Inspiratium 2019

2019-04-05 @ 13:00 - 18:00 UTC+1

Dit jaar wordt door een samenwerking tussen Sublime Doing en de bladen The Optimist en Medisch dossier een dag georganiseerd waar wij het initiatief voor hebben genomen.
Het evenement staat in het teken van een positieve wending en het kennisnemen van gedachten en initiatieven buiten onze dominante cultuur.
De introductie van twee breakout sessies die wij verzorgen luidt: Marcel Dierselhuis (1948) is van huis uit specialist in de micro- en nanotechnologie toegepast in producten en productieprocessen. Hij is getraind in het snel doorzien van complexe structuren en situaties, met zicht op het belang van cruciale details. Als ondernemer heeft hij meerdere bedrijven opgericht en een dertigtal Europese projecten in zijn vakgebied begeleidt. Daarnaast heeft hij zich vanaf zijn vroegste jeugd intensief bezig gehouden met existentiële vragen en daar studie van gemaakt.
De Yijing biedt hem al meer dan 45 jaar een raamwerk waarin zijn denkbeelden over de werkelijkheid, de weg die de mensheid heeft te gaan en welke actie daar in het nu dienstbaar voor is samenkomen. Een gigantisch rijk systeem dat iedereen royalty free ter beschikking staat.

save the date.
Op korte termijn zullen we hier de link plaatsen voor jouw aanmelding.

Gegevens

Datum:
2019-04-05
Tijd:
13:00 - 18:00 UTC+1
Evenement Categorie:
Site:
www.inspiratium.nl

Organisator

Sublime en The Optimist

Locatie

Antropia
Hoofdstraat 8
Driebergen-Rijsenburg, 3972LA Nederland
+ Google Maps
Site:
www.antropia.nl
%d bloggers liken dit: