Verandering? Maak gebruik van de grootste kennisbank die er is!

Zeker bij complexe of geheel nieuwe omstandigheden kan hulp in de besluitvorming wenselijk zijn. Eventueel als second opinion. Daarbij gebruiken wij een voor de Westerse wereld unieke methode. Door het fundamentele energiepatroon van organisaties in beeld te brengen kunnen wij de identiteit en de bestemming daarvan inzichtelijk maken. Niet alleen deze state-of-the-art maken we zichtbaar, maar ook haalbare veranderingsscenario’s. Hierdoor ontwikkelen wij gezamenlijk een optimaal strategisch plan. Met onze methode is het niet nodig om enorme bedragen te investeren in op chaos gebaseerd onderzoek. Bovendien biedt onze ‘prevaluatie’-methode inzicht in de haalbaarheid van implementatiescenario’s. Geconcentreerd in onze strategiescan.
Voor Aziatische bedrijven, overheden en organisaties is de toepassing van deze Kennisbank dagelijkse praktijk. Dit vereist een interessante inhaalslag van onze kant in het Westen. Mis deze kans niet. Ervaar hoe de Strategiescan werkt en hoe we de millennia oude Aziatische Wijsheid en de meest fundamentele Kennisbank over Verandering toepassen; de Yijing.
Neem deel aan een workshop van één avond om inzicht te krijgen in het rijke potentieel van onze aanpak. Als bonus leer je de uitkomst voor het lot/doel van jouw organisatie kennen.

Meld je aan voor een van de volgende workshops op een mooie locatie in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Den Bosch. Zie onze agenda voor de data. Aanvang 17:00 u met wat snacks. De workshop (even scrollen) loopt tot 21:00 u.
Voor registratie of persoonlijke informatie stuur een e-mail naar marcel@betterdecisioninstitute.com of registreer direct https://betterdecisioninstitute.com/nl/contactformulier .