Onze werkelijkheid is bevroren energie

Wij leven nog steeds in de wereld van Newton, ondanks het disruptieve begrip dat wij daarvan hebben sinds Bohr en Einstein begin vorige eeuw. Ondertussen zouden we er van doordrongen moeten zijn dat alle ‘realiteit’ een expressie is van energie, of daar in elk geval uit voortkomt. Het pad is geplaveid met energie pakketjes, lichtgolven, elementaire deeltjes, atomen, moleculen, tot aan onze zintuiglijke waarneming van materie en daarmee van onze omgeving, die we ervaren en benoemen als ‘realiteit’.
Uitspraken van Oude Wijzen uit het Oosten en het Westen beschreven de fundamentele wetten van de natuur die wij nu door onze wetenschap begrijpen. Je zou kunnen zeggen dat wetenschap mystieke wijsheid onder de mensen brengt. Wij zijn niet alleen gewend om onze realiteit op de ouderwetse manier te zien, maar we handelen daar ook naar. Een meer fundamentele benadering zou ons echter erg kunnen helpen om problemen op te lossen.
Door het zaad van de toekomst te kennen, kunt u in het nú met meer wijsheid handelen. En dat is precies waar Better Decision Institute voor staat. Wij ervaren alles als een energiesysteem en zijn in staat de patronen daarvan, die in onze ‘realiteit’ zichtbaar worden, te decoderen. Het is de kern van onze aanpak in de Strategy Scan.
Daarmee leert u de huidige omstandigheden van organisaties en individuen op een meer fundamenteel niveau te ervaren en een mogelijke toekomst met andere ogen en meer inzicht te zien. En er voordeel uit te trekken door beter te presteren en wel door beslissingen te nemen die beter uitpakken en bovendien intrinsiek duurzaam zijn. De Strategy Scan levert u daarbij inzicht in de identiteit én bestemming van uw organisatie.