geef verandering vorm

Yijing (I Tjing) cursus De Verandering

de beste cursus voor persoonlijke groei en goede toepassing binnen organisaties en het bedrijfsleven.

wie

Ben jij iemand die graag nieuwe methoden toepast of een ‘early adaptor’?  Geïnteresseerd in een mogelijk levens-veranderend pad van persoonlijke groei?  Dit is iets voor jou!
Wil jij alleen mainstream-methodes toepassen?  Wacht nog drie jaar.

waarom

Wil je echt een bijdrage leveren aan verandering ten goede? Deel uitmaken van de beweging die ons paradigma al aan het veranderen is? Sta je open om de positieve elementen van het huidige paradigma te verankeren en om jouw talenten serieus te verkennen? Op zoek naar een gelukkiger leven? Ben je niet bang om een nieuwe wereld binnen te gaan? Jij hebt de geschikte instelling!

wat

Onze basiscursus ‘De verandering’ is iets waar je op hebt gewacht. In vier dagen leer je als geen ander de essentie van het gebruik van de grootste Kennisbank over Verandering te doorgronden. Daarmee een Oud-Chinese empirische Wijsheidswetenschap toe te passen, die frappant genoeg door recente wetenschap over kwantumfysica, hersenwetenschappen en antropologie bevestigd wordt.     
Yijing betekent ‘Boek van Verandering’ en het beschrijft een bijna mystieke wetenschap van energiepatronen die voorafgaan aan de manifestatie in onze zichtbare wereld.

hoe

In onze intensieve 4-daagse cursus op HBO-niveau gaan we in op de essentie van dit prachtige systeem, waardoor we beslissingen kunnen ‘prevalueren’ en (delen van) organisaties kunnen beschrijven als energiepatronen. We leren deze patronen te lezen en daar ook vergaande conclusies aan te verbinden. Pas daarna besteden we aandacht aan teksten van ‘vertalingen’. We evalueren de gevolgen van beslissingen nog voordat ze genomen en geïmplementeerd zijn. Door dit te doen, komen we tot betere beslissingen. Variërend van strategisch niveau tot dagelijkse beslommeringen. Oud-cursisten voegen hun verdiende certificaat regelmatig bij een sollicitatie dossier.

kom in actie

Er is plaats voor 8-10 deelnemers en de eerste inschrijvingen zijn er al. Wees er dus snel bij! De cursusdata na de zomer zijn 13 en 27 september, 10 oktober en 1 november.
Locatie: het eco-vriendelijke en uitstekend bereikbare Antropia in Driebergen.

De deelnamekosten zijn €785 (ex BTW) waarvan 50% uiterlijk 14 dagen voor aanvang te voldoen.
Detailinformatie over de cursusinhoud per dag vind je in de agenda.
Meer algemene informatie over de cursus vind je hier.

information request form

Your article found my interest. Would you please send me more information about the Quantum Strategy scan. Many thanks in advance.

Many thanks for your interest. We will contact you on short notice.