Een ‘MRI’ scan van jouw organisatie …

De wereld is een spektakelstuk van jewelste. Onzekerheid over de toekomst maakt strategische keuzes lastig. Duidelijk is in elk geval dat veel wetenschappelijk onderzoek –voor velen tegen de verwachting in- aantoont dat een gedegen proces van uitsluitend strikte logica onvoldoende uitkomst biedt. Simpelweg omdat bij complexe en/of geheel nieuwe vraagstukken de input te weinig informatie omvat om tot een goede output te kunnen komen. Ook de ‘onzichtbare’ lagen moeten we in beeld zien te krijgen.

Oude wijsheidskennis, vervat in de oudste en grootste Kennisbank van Verandering, komt ons te hulp en maken wij operationeel in de Quantum Strategy Scan™.

Collage of human head, molecules and various abstract elements on the subject of modern science, chemistry, physics, human and artificial minds

Organisaties zijn als levende, complexe adaptieve organismen. Ogenschijnlijk onvoorspelbaar en voortdurend in dialoog met de omgeving.

Wij kijken ernaar uit om samen te werken met leiders die op zoek zijn naar een vitale identiteit en bestemming van hún organisatie. Een avontuurlijke reis, van onze kant geleidt door een extreem goed passende methodologie gebaseerd op een antiek Chinees Wijsheidsstelsel, specifiek die van de Yijing, dat alle kennis in zich bergt die we ook vinden in de kwantumfysica, hersenwetenschappen, antropologie en gedragswetenschappen.

De Quantum Strategy Scan™ biedt snel en doeltreffend inzicht in de huidige identiteit én bestemming van uw organisatie. Maar nog belangrijker is, dat deze scan zicht geeft op veranderingen die de vitale toekomst van de organisatie vorm kunnen geven.

Samen met u maken we binnen een dag de meest perspectief biedende strategische koers zichtbaar. Een bijna magisch proces dat voor velen een eye-opener is.

Geïnteresseerd in een oriënterend gesprek?
Neem contact met mij op. Wacht er niet mee.
marcel@betterdecisioninstitute.com
M  06 519 877 55

Let’s co-create a bright future.