Disruptieve Quantum Strategy Scan

Hoe regeerden Chinese keizers hun land? En hoe regeert de huidige president van China het vasteland op een manier die leidt tot wereldleiderschap?
Door betere beslissingen te nemen door een beter inzicht in de onderliggende energiepatronen van verandering die aan de ‘realiteit’ voorafgaan. De Chinese klassiekers en met name de Yijing vormen in grote mate de basis van deze Aziatische cultuur.
Wil jij de specifieke energiepatronen van je organisatie ook kennen?
Al meer dan 40 jaar houdt Marcel Dierselhuis zich bezig met het Yijing-onderzoek en de toepassing ervan. Op basis van de grafieken van archetypische energiepatronen ontwikkelde hij een unieke strategiescan die resulteert in fundamenteel inzicht in het complexe adaptieve systeem van organisaties. Het laat zien welke strategische beslissingen moeten worden genomen voor natuurlijke groei en vitaliteit voor zowel werknemers als organisaties.
Wil je weten wat onze Quantum Strategy Scan inhoudt?
In een middag of avond ervaart u onze manier van werken en ontwikkelt elke deelnemer het energiepatroon van de bestemming van zijn/haar eigen organisatie. En we kijken daarna naar de betekenis en indicaties van mogelijk verbeterings-perspectief.
Deze workshops worden regelmatig gehouden. Zie onze agenda en ons contactformulier.

Welke actie is nu van uw kant nodig?
Stuur me een e-mail voor meer informatie of registratie: marcel@betterdecisioninstitute.com