‘the best way to predict the future is to create it’
(Peter Drucker)

Vraagt u zich af of u met uw organisatie op de juiste koers zit?
Krijgt u de vinger niet op de zere plek?
Heeft u moeite om tot beslissingen te komen?
Of heeft u gewoon behoefte aan een gedegen second opinion?

Wat is de Quantum Strategy Scan?

Met de Quantum Strategy Scan zijn we in staat de identiteit en het perspectief van uw organisatie in beeld te brengen. We maken inzichtelijk hoe de organisatie, of een onderdeel daarvan, er voor staat. Vervolgens beoordelen we met elkaar de natuurlijke ontwikkelmogelijkheden van de organisatie. Zo bepalen we gezamenlijk de optimale strategie.

Hoe gaat de Quantum Strategy Scan in zijn werk?

In plaats van een team consultants dat weken of maanden bezig is met het doorlichten van documenten en het interviewen van management en medewerkers, zijn we met de Quantum Strategy Scan in staat om in beperkte tijd met een klein team een concreet, objectief beeld neer te zetten van uw organisatie en de optimale ontwikkelstrategie. We organiseren twee sessies (van elk een dagdeel) met een afvaardiging van uw organisatie. Afhankelijk van de omvang en samenstelling van uw organisatie kunnen meer sessies nodig zijn. Dit beoordelen we met elkaar vooraf in een intakegesprek. In de eerste sessie voeren we samen met vertegenwoordigers uit de verschillende niveaus en onderdelen van uw organisatie op interactieve wijze de scan uit. De scan wordt door ons uitgewerkt in een rapport, met direct toepasbare conclusies en adviezen. In de laatste sessie spreken we deze gedetailleerd met u door.

Hoe werkt de Quantum Strategy Scan?

Het inzicht dat u met de Quantum Strategy Scan krijgt, wordt gevormd op basis van het energiepatroon van uw organisatie. De héle ijsberg; ook het deel onder water. Deze onder- en bovenstroom visualiseren we op zes niveaus. Energiesystemen kennen een natuurlijk en wetmatig verloop. Op basis van eeuwenoude kennis die zich keer op keer weer bewijst, kunnen we exact inzichtelijk maken wat de natuurlijke beweging is die uw organisatie doormaakt én hoe de organisatie zich verder kan ontwikkelen. Als we dat weten, gaan we samen kijken naar de ontwikkelperspectieven. Een aanpassing op één van de zes niveaus geeft een volledig ander energiepatroon en daarmee ook een ander perspectief. Samen bepalen we de ideale strategie voor uw organisatie. Omdat de ontwikkelingen al ‘in de knop’ zichtbaar zijn, kan in een vroeg stadium – en daarmee met minder inspanning – bijgestuurd worden

Wat kost de Quantum Strategy Scan mijn organisatie?

Graag maken we een offerte op maat voor een Quantum Strategy Scan voor uw organisatie. De kosten van dit hoogwaardige product zullen u positief verrassen. Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Het Quantum Strategy Scan team

Marcel Dierselhuis     M 065 198 7755
E marcel@betterdecisioninstitute.com
Barbara Edens             M 062 842 6711
E barbara@betterdecisioninstitute.com
Paul Lem                       M 061 097 6095
paul@betterdecisioninstitute.com

Informatieve introductie workshop

U wilt beter weten wat u van een Strategy Scan mag verwachten? U kunt deelnemen aan een Quantum Strategy Scan Workshop op basis van open inschrijving of een in-company Management Team Workshop aanvragen.