U wilt zelf leren vissen?

Met de Quantum Strategy Scan en Prevaluatie ontvangt u een vis.
Voor die ondersteuning is het van minder belang hoe wij de vis vangen.
Als u zelf wilt leren vissen kunt u aan onze cursus deelnemen.

4-daagse Yijing (I Tjing) Trainingscursus ‘De Verandering’. De beste cursus voor toepassing in het bedrijfsleven.

Najaarscursus 13, 27 september, 10 oktober en 1 november.

Deze trainingscursus is bedoeld om jou grondig te trainen om de  Yijing verantwoord te leren hanteren. Daar kunt je ofwel als in-company cursus of op open inschrijving aan deelnemen.
Alhoewel deze intensieve cursus meer omvat dan andere Yijing cursussen is zij vooral bedoeld als een eerste serieuze en verantwoorde stap om de Yijing in te zetten in vraagstukken binnen organisaties, ondernemingen en de overheid en voor de beoordeling van maatschappelijke vraagstukken.
Het gebruik van de Yijing is in het Westen nog weinig algemeen maar sterk groeiende.Terwijl de grote potentiële kracht in vrijwel alle Aziatische landen wordt onderkend. In die regio zal geen enkele zich respecterende organisatie –zeker bij belangrijke beslissingen- nalaten de Yijing te raadplegen. Soms tijdens een onderhandeling waar de concurrent bij zit.

De afsluiting van deze 4-daagse cursus is een presentatie aan een panel, bestaande uit Marcel Dierselhuis, Harmen Mesker en Paul Lem. Succesvolle afronding leidt tot het verkrijgen van het certificaat BRONS. De verkregen vaardigheden voor een verantwoord persoonlijk gebruik van de Yijing zijn: het stellen van de juiste vraag, het maken van een hexagram met munten, het opstellen van een organisatie-hexagram en het interpreteren van een verkregen hexagram. Het certificaat geeft recht op deelname aan Yijing Lounges, een soort intervisie bijeenkomst waar cases worden behandeld, die afwisselend door de deelnemers worden georganiseerd.

De cursus wordt voor executives ook als Transformation Master Class (TMC) gegeven, waarbij twee tot vier deelnemers zelf de groep samenstellen, de cursus hosten en de data vaststellen.
De cursus wordt ook als in-company cursus gegeven voor groepen van 4-8 personen. Geschikte data worden in overleg vastgesteld.

Enkele reacties van alumni:

“als ervaren Yijing gebruiker ben ik verrast door de nieuwe en praktische aanvullingen die mij werden aangereikt. Het gebruik van de Yijing door collega’s durf ik nu ook beter aan te moedigen. Ongelofelijk hoeveel je in deze pressure cooker opzet opsteekt”. (GH) 
“praktisch toepasbaar en ook filosofisch sterk. Zie het gebruik van mijn intuïtieve kennis om tot betere besluiten te komen als uiterst waardevol”. (PW)
“heb genoten van de open en veilige sfeer. We waren als cursisten al snel een groep dankzij het inspirerende voorbeeld. Het was stevig aanpoten, maar meer dan de moeite waard en mijn verwachtingen zijn ver overtroffen. Ga ook anderen stimuleren deze verrijkende trainingscursus te volgen”. (EM)

Praktische informatie.

De standaard cursus heeft 8-10 deelnemers.
Duur en locatie: 4 vaste weekdagen van 09:15u – 17:00u u over een periode van ca. 2 maanden in het fraaie en praktisch gelegen congrescentrum Antropia in Driebergen-Rijssenburg (lunch en dranken inbegrepen).
De cursus is inclusief een uitgebreide digitale syllabus, mini-Yijing, I Tjing stap voor stap (2017), het boek ‘Chinese Leadership Wisdom’ en zes maanden ondersteuning als nazorg (naar behoefte).
De complete cursus kost €785 ex BTW, waarvan 50% te voldoen voor aanvang.

In-company cursus 4-8 personen, zonder locatievergoeding en catering € 2.600. De data en tijden worden in onderling overleg vastgesteld.

Transformation Masterclass 2-4 personen € 2.200. Tijden en locatie worden in overleg vastgesteld.

Voor meer informatie of wens tot registratie gebruikt u het contact formulier.